Over ons

Met bewondering voor het boeren leven!

Steeds meer boeren kiezen er voor om eigen verse biologische producten zelf te verkopen tegen een zeer scherpe prijs.

Aardbeien Welkom bij dé plek waar we boeren helpen hun producten direct aan de consument te brengen. Ons doel is om boerderijen een eigen winkelpagina aan te bieden, gratis of tegen een kleine vergoeding, zodat ze hun bedrijf gemakkelijk kunnen promoten.

Plaats een boerderij en sluit je aan bij de 1463 boerderijwinkels die je al voorgingen! Met een gratis promotie op onze website krijg je een winkelpagina zonder extra kosten, een uitstekende kans om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wij van Koopbijeenboer.nl brengen jou bij een lokale boerderijwinkel.

Wil je nog meer exposure en klanten aantrekken? Voor slechts 0,05 cent per dag kan je boerderijwinkel een extra vermelding krijgen met nog meer mogelijkheden, zoals extra foto's, een persoonlijke QR-code en een reclamevrije pagina en veel meer. Dit pakket kost slechts €18.50,- excl. btw per jaar en biedt veel voordelen, waaronder een toename van bezoekers en SEO-voordelen die de online vindbaarheid verbeteren.

Alle abonnementen, zowel gratis als betaald, bieden chat- en e-mailondersteuning zodat je altijd geholpen wordt bij vragen of problemen. Kies het plan dat het beste bij jou past en start vandaag nog met het promoten van je boerderij op koopbijeenboer.nl!

Vind jouw lokale boer! Met één druk op de knop kun je de boerderijwinkels in jouw omgeving ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw locatie delen. Wij tonen je vervolgens de dichtstbijzijnde boerderijwinkels, zodat je gemakkelijk en snel kunt genieten van verse en lokale producten.

Of je nu op zoek bent naar verse groenten of ambachtelijke zuivelproducten, onze website helpt je om de lokale boeren te vinden die deze producten met liefde en vakmanschap produceren. Ontdek de smaak van jouw regio en ondersteun tegelijkertijd de lokale boeren.

Menu

Koop bij een boer Zoek een boerderijwinkel Gratis vermelding Over ons Contact

Koop lokaal

Groenteboer Help de boer Boerderij vers Koop lokaal Biologisch voedsel Landwinkel Boerderijwinkel in de buurt Puur Dichtbij

Provincie

Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord brabant Noord holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid holland Facebook
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Lees onze Privacy verklaring